Hoofdpagina

Uit Werkplaats
Ga naar: navigatie, zoeken
Inlogproblemen?

ICIS - III
Informatica en Informatiekunde Instituten Online


Deze wiki is een elektronische uitbreiding van ICIS en III: de onderwijs- en onderzoekinstituten voor Informatica en Informatiekunde van de Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica van de Radboud Universiteit Nijmegen.

Je kunt het zien als een online instituutsgebouw.

Net als in het echte gebouw gaan hier onderzoek, onderwijs, voorlichting, administratie en recreatie in elkaar over. Schotten en afgesloten gedeeltes zijn daar, waar ze nodig zijn.


In deze elektronische werkplaats werken dus studenten, medewerkers en gasten samen aan hun projecten en cursussen. Ook worden hier informatievoorzieningen opgebouwd.


iChallenge

Deze pagina is de hoofdingang, maar die wordt door bijna niemand gebruikt. Normaliter wordt men vanuit de web-site van het instituut, het voorlichtingsmateriaal of de studiegids meteen naar het gedeelte verwezen waar men moet zijn. Zulke vak- of projectspecifieke gedeeltes hebben hun eigen navigatievoorziening. Het iChallenge-gedeelte is een voorbeeld.


In het verleden hebben we voor veel projecten eigen wiki's aangemaakt. We werken er nu aan, deze hier bij elkaar te brengen waar dat meerwaarde oplevert.

Wiki-publicaties (in opbouw)

Categorie Publications is niet gevonden

Altijd via de HELP!-knop bereikbaar:

Werkplaats:te doen

Voor bezoekers

Categorie bezoekersingangen is niet gevonden

Direct naar een project of cursus